Event Booking 

7

BRUG OS TIL SPECIELLE FESTFYRVÆRKERI EVENTS

FESTFYRVÆRKERI TIL EVENT SOM BRYLLUPPER, FØDSELSDAGE, FIRMAFESTER OG OFFENTLIGE EVENTS

Ønsker du at toppe din specielle aften med festligt fyrværkeri? Så har vi den nødvendige ekspertise. Vi har stor erfaring med at tænde op for fantastisk festfyrværkeri, hvad end det er til firma event, fødselsdag, sølvbryllup, bryllup eller lignende. Festfyrværkeri til en begivenhed er noget, alle husker. Det er mindeværdigt at stå hen på aftenen og se på betagende og smukke farver fra fyrværkeriet alt imens, musikken spiller.
Vi kan lave festfyrværkeriet lige som, du ønsker. Vi sørger altid for, at fyrværkeriet passer til lydeffekterne sådan, at det er synkront og der er en sammenhæng mellem de mange farver.

Vi tager os selvfølgelig af alt det praktiske omkring et arrangement som dette. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os og booke en tid. Så sørger vi for dialog, rådgivning og kontakt til myndigheder, kørsel, afspærring, affyring samt oprydning af affald. Du bør være opmærksom på, at det tager op til 14 dage at få godkendelse fra myndighederne om affyring af fyrværkeri. Derfor anbefaler vi, at du er ude i god tid.