Transport og Import 

7

SÅDAN HÅNDTERER VI TRANSPORT OG IMPORT AF FYRVÆRKERI

Vores import startede småt med fyrværkeri til vores egne shows. Men da vi også begyndte at importere konsumfyrværkeri, begyndte det at tage fart. Siden da har vi ikke set os tilbage. Vi har gennem årene sikret os, at vores produktion i Kina, er af højeste kvalitet såvel som i Spanien og Italien.

Når en eller flere batchs er færdigproduceret på fabrikken, foretager vi en batchkontrol som altid er foretaget af et uafhængigt bemyndiget organ. Hvis denne kontrol går igennem alle sikkerhedstests, frigives det færdigproduceret parti og transporteres til vores lager i Billund. Hvis batchkontrollen ikke går igennem de nødvendige sikkerhedstest, destruerer vi i de fleste tilfælde partiet.

Når partiet med fyrværkeri forlader produktionshallerne i Kina, bliver det fragtet med skib og tager omkring en måned før, det ankommer til Danmark. Ved ankomst til Danmark, afhenter vi det ved terminalen og losser det ved vores bunkerpark i Billund. Her kommer endnu et bemyndiget organ og laver kontrol og sikkerhedstests på partiet inden, vi sætter det til salg.

Alt vores fyrværkeri har derfor været i sikre hænder og været igennem flere sikkerhedstests før, vi frigiver det til salg på det danske marked.

De mange sikkerhedsprocedure, som vi gennemfører, giver dig ligeledes nogle andre fordele. Når du laver en ordre hos os, kan vi nemlig altid svare på, hvornår du modtager dine varer. Det skyldes, at vi altid har nogle stringente arbejdsprocedure fra det tidspunkt, ordren bliver lagt og fyrværkeriet produceret, til det ligger og kan leveres fra vores lager ved Billund.